---------------------------

HackLordSniper 

Reverse engineering...                   

O meni...

Iako manje bitno, napisati ću nekoliko informacija o meni.

Rođen sam 25.09.1985, živim u Koprivnici te se elektronikom bavim periodom od gotovo 10 godina. Interes za samu elektroniku imam od djetinjstva kad sam morao rastaviti sve što sam ikad vidio.

S vremenom to je postalo ozbiljnije i više usredotočeno na učenje nego samo destruktivno-kreativnu igru. U osnovnoj školi sam u sklopu tehničkog odgoja izrađivao panele koji su prikazivali razne pretvorbe energije.

U srednjoj školi, smjer tehničar za elektroniku sam napredovao i svladao znanja koja su mi do tog trenutka bila nepoznata. I tako je sve krenulo, od skupljanja đeparca za kupovinu prvog osciloskopa, prvih ozbiljnih popravaka, skupljanja komponenti iz odbačenih uređaja...

Elektronika mi je profesionalni hobi kojim se bavim drugim djelom dana, vikendom i noćima. U  tom periodu sam se najviše posvetio visoko naponskoj tehnici i postigao sjajna dostignuća, a neka od njih su danas kao izložbeni primjerci u brojnim muzejima, školama i ostalim ustanovama u inozemstvu i Hrvatskoj.

U ono malo vremena između dnevnih aktivnosti i elektronike radim na svojem motociklu te se trenutno zbog nedostatka vremena povremeno bavim streljaštvom.

Početkom 2012 godine sam u potpunosti napustio motocikl, a početkom 2014 godine sam u potpunosti napustio streljaštvo.

Sva sredstva od prodaje motocikla i oružja sam uložio u strojeve i alate za strojnu obradu metala i nemetala.

 

 

Ovdje se nalazi kratak osobni opis, koji će me osnovno  predstaviti.